Produsele se pot returna în termen de 14 zile de la data intrării în posesie, conform OUG 34/2014, art.14, alt.1.

Cheltuielile de returnare a produselor sunt suportate exclusiv de cumpărător (OUG 34/2014, art.14, alt.1.) Pentru returnarea produselor, trebuie să completezi formularul de retur pus la dispoziție pe site-ul ardmol.com. Rambursarea plății se va face în termen de 14 de zile de la data acceptării returului de Matching Pieces SRL, în contul IBAN specificat de cumpărător în formularul de retur.

Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate, trebuie să conțină ambalajul original cu toate etichetele aferente, să nu prezinte urme de zgârieturi, crăpături sau alte defecte cauzate de utilizator. De asemenea coletul de retur trebuie să conțină formularul de retur și factura fiscală. Dacă produsele nu îndeplinesc aceste condiții, returnarea lor nu va fi acceptată.

În cazul în care motivele de retur se datorează Ardmolcom, cheltuielile de transport vor fi suportate de Matching Pieces SRL, urmând a se rambursa doar contravaloarea produselor achitate, în termen de 14 zile de la data primirii coletului conform OUG 34/2014, art.14, alt.1.